Ads Top

Survivor Spoiler 28/2: Η Σταυρούλα αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα - «Κόψε την κλάψα θα φύγεις»


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή φέρεται να...παραβίασε έναν βασικό κανόνα του Survivor και να αποκάλυψε τι λέει ο κόσμος για τους Μαχητές - Τι είπε στην Ασημίνα



Η αθλήτρια κατάφερε να ξεχωρίσει με το "καλημέρα" για τις αγωνιστικές επιδόσεις, στον τομέα του ριάλιτι ωστόσο φαίνεται πως μπήκε αρκετά διαβασμένη. Παρότι όταν ήταν εκτός έκραζε την Ασημίνα, έχει καταλάβει πως έχει αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό και μόλις μπήκε στο παιχνίδι την έχει προσεγγίσει ώστε να μπει στην κλίκα της, μαζί με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Σταυρούλα μόλις πάτησε το πόδι της στην παραλία των Μαχητών πήρε από κοντά την Ασημίνα και της τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει την γκρίνια και την εκφράσεις τύπου "Καραγκιόζηδες" προς τον Σπύρο Μαρτίκα και την κλίκα του, διότι αυτό έχει σχολιαστεί πολύ άσχημα από το τηλεοπτικό κοινό και χάνει... την στήριξη του κόσμου.



Κάπου εδώ αξίζει να αναφερθεί πως όλοι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, νέοι και παλιοί, αφού είχαν περάσει μαζί τα κάστινγκ τους τελευταίους μήνες, γι' αυτό μην σας κάνει εντύπωση ότι στο προφίλ της Σταυρούλας υπάρχουν likes από τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιάννη Τσολάκη! Δεν σημαίνει πως γνωρίζονται από παλιά τα παιδιά, απλά είχαν γνωριστεί στα κάστιγνκ του Ατζούν για να επιλέξει τους παίκτες που θα μπουν στο Survivor. Απλά άλλοι μπήκαν στην αρχή και άλλοι στη συνέχεια.



Έτσι η Σταυρούλα γνωρίζοντας τα άτομα από πριν αλλά έχοντας ζήσει τους χαρακτήρες τους το τελευταίο δίμηνο μέσα από την τηλεόραση έχει επιλέξει να μπει στην κλίμα της Ασημίνας και της Σοφιάννας, πιστεύοντας πως η επιλογή της αυτή θα την φτάσει πιο μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Βέβαια επειδή το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών αλλά και των... κωλοτούμπων δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να την δούμε να αλλάζει... πλεύση και κλίκα! Αναμονή λοιπόν για την προβολή του σημερινού (28/02) επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.