Ads Top

Survivor Spoiler 2/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;


Διάσημοι ή Μαχητές; Θα καταφέρουν οι Μαχητές να κερδίσουν ένα έπαθλο; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πολλά είναι αυτά, που αναμένουμε να δούμε στο σημερινό (2/2) επεισόδιο του Survivor 5, με αποκορύφωμα της ημέρας την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων παικτών από την ομάδα των Μαχητών, αλλά νωρίτερα υπάρχει και ένα αγώνισμα, με έπαθλο το φαγητό.

Η κατάσταση αρχίζει αγωνιστικά... να ξεφεύγει τον τελευταίο καιρό και για πρώτη φορά, μάλιστα, μετά από πολύ καιρό υπέρ των Διασήμων. Θα θυμάστε, άλλωστε, όσοι παρακολουθείτε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το πόσο κακές ήταν οι επιδόσεις τους στο δεύτερο και τον τέταρτο κύκλο, ενώ και στο πρώτο η... μεταγραφή του Ντάνου ήταν, που τους άλλαξε τη μοίρα.

Φέτος, όμως, έχουν εμφανιστεί πιο δυνατοί, ή αν θέλετε πιο αποδυναμωμένοι οι Μαχητές. Το βέβαιο είναι, ότι υπάρχει ισορροπία δυνάμεων, με τους Διάσημους μάλιστα στα τελευταία αγωνίσματα και ειδικά χάρη στην απουσία του Βαλάντη, έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στους στίβους μάχης.

Survivor spoiler: Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο;

Κάπως έτσι, κατάφεραν να πάρουν όλα τα έπαθλα αυτής της εβδομάδας, από την ασυλία μέχρι την επικοινωνία και το φαγητό στο sports game, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό προηγούμενο, για να «χτίσουν» ένα σερί πολλών νικών, που θα τους δώσει και την ανίστοιχη ψυχολογία.

Στο σημερινό (2/2) αγώνισμα, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Οι Μαχητές «δυναμιτίζουν» το κλίμα, κατηγορώντας ως ψεύτες τους αντιπάλους τους στο νέο επεισόδιο, ενώ δείχνουν και απόλυτα αποφασισμένοι να επικρατήσουν, τουλάχιστον για να σταματήσουν το σερί των Διασήμων.

Δεν φαίνεται όμως να τα καταφέρνουν, η αρχική πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως και σήμερα οι Διάσημοι κερδίζουν ακόμη ένα έπαθλο. Οριστικό spoiler αργότερα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.