Ads Top

Survivor Spoiler 17/2: Άγριος καβγάς Ασημίνας - Μαρτίκα μετά την αποχώρηση της Πελαγίας


Ο κακός χαμός μόλις έκλεισαν οι κάμερες - Τους χώρισε η παραγωγή - Απίστευτες εκφράσεις από τους δύο παίκτες, όλα όσα έγιναν
Ξέφυγε άσχημα η κατάσταση μετά το τέλος του χθεσινού (17/02) συμβουλίου στο Survivor 5 και την αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα.

Πρωταγωνιστές, για ακόμα μια φορά, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες η Ασημίνα βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και κάποιος θα πρέπει να την συγκρατήσει. Το να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο καραγκιόζη στις κάμερες και ενώ βλέπει η οικογένειά του είναι απαράδεκτο και η παραγωγή θα πρέπει να της βάλει χέρι! Βλέπετε όμως όσο τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν διψάνε για ίντριγκα.

Η κατάσταση όμως, μετά το τέλος του χθεσινού συμβούλιου και της αποχώρησης της Πελαγίας από την ομάδα των Μαχητών και το Survivor γενικότερα, έφερε έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες, με τον Σπύρο Μαρτίκα αυτή την φορά να μην μπορεί να συγκρατηθεί!

Survivor spoiler: Τι συνέβη αμέσως μετά το τέλος του συμβουλίου;

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο Μαχητές; Συγκεκριμένα μόλις έκλεισαν οι κάμερες η Ασημίνα έκανε, ακόμα μια επίθεση, στον Σπύρο και τον χαρακτήρισε καραγκιόζη! Ο Σπύρος από την πλευρά του αντέδρασε προσπαθώντας να επιτεθεί στην συμπαίκτριά του και φωνάζοντας "μ@λ@κ... καραγκιόζης είναι ο γκόμενός σου που σε π...".

Η ατάκα αυτή έκανε ακόμα πιο έξαλλη την Ασημίνα, η οποία βγήκε (ακόμα περισσότερο) εκτός εαυτού και προσπάθησε να χτυπήσει τον Σπύρο! Συμπαίκτες, αντίπαλοι αλλά και παραγωγή μπήκαν στη μέση για να μην έρθουν τα χειρότερα, με την παραγωγή να κρατάει Ασημίνα και Σπύρο ώστε να τους κάνει μια κουβέντα! Συγκεκριμένα τους ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο όποιος δεν αντέχει μπορεί να φύγει, αλλιώς θα πρέπει να σέβονται τους υπόλοιπους παίκτες και τους κανόνες του παιχνιδιού. Η κατάσταση δεν ηρέμησε ιδιαίτερα βέβαια, με τους δύο συμπαίκτες να επιστρέφουν στη παραλία τους και η συνέχεια να αναμένεται επί της οθόνης από το Σάββατο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.