Ads Top

Survivor Spoiler 14/2: Βόμβα! Αποχωρεί από το Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας;


Τον διώχνει η παραγωγή; Αποχωρεί οικειοθελώς; Θα φανεί σαν αποχώρηση κοινού; Τι έχει συμβεί με τον Σπύρο Μαρτίκα;
Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί για τις... συμπτώσεις που υπάρχουν γύρω από γεγονότα του Survivor, ειδικά όταν πρόκειται για αποχωρήσεις, οι οποίες τυχαίνει να συμβαίνουν σε μια ιδανική συνθήκη για την παραγωγή ή για τον ίδιο τον παίκτη.

Την τελευταία εβδομάδα, άλλωστε, είδαμε εκτός του Λάμπρου Κωνσταντάρα να αποχωρεί και η Αθηνά Ευμορφιάδη. 

Η πρωταθλήτρια kick boxing δε βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, μετά από πρόταση του Γιώργου Λιανού, δίνοντας αφορμή για να «ξεσπάσουν» οι φήμες ως προς τις συνθήκες αποχώρησής της.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να δούμε ακόμη μια αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με έναν εκ των παικτών να «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απίθανο, εντελώς τυχαία, να τον δούμε να αποχωρεί μέσω της τηλεοπτικής ψήφου.

Survivor spoiler: Τελειώνει... για να προλάβει την άδεια ο Σπύρος;

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο γνωστός φαρμακοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός του κλάδου του για τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αυτό δεν είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο μεγάλο του πρόβλημα.

Η άδειά του από τον φαρμακευτικό σύλλογο δεν έχει ανανεωθεί, όπως έχει γίνει ξανά γνωστό, και λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου. Έχει, δηλαδή, δύο ακόμη εβδομάδες μέχρι να ανανεώσει την άδεια και για αυτό το σκοπό πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Τον είδαμε, άλλωστε, στην ψηφοφορία των Μαχητών να μη βγαίνει οριακά υποψήφιος έναντι του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Επειδή, όμως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η μπλε ομάδα πάλι πρέπει να διαλέξει το ποιος θα βγει από την κάλπη, λογικά ο Σπύρος δε θα γλιτώσει αυτή την φορά. Από τη στιγμή, μάλιστα, που έχει αρκετές αντιπάθειες στο κοινό, η αποχώρησή του μοιάζει πολύ λογική και, σε αυτό το πλαίσιο, η παραγωγή θα του δώσει το... διαβατήριο για να γυρίσει στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.