Ads Top

Survivor Spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;


Ανατροπή! Παρά την αρχική πληροφόρηση - Ποιοι κερδίζουν σήμερα - Διάσημοι ή Μαχητές;
Αγώνας επάθλου επικοινωνίας σήμερα ανάμεσα σε Διασήμους και Μαχητές! Ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Χτες είδαμε τους Διάσημους να πετυχαίνουν ακόμα μια νίκη αυτή την εβδομάδα και κάνοντας το 3/3 έκλεισαν στόματα, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που τόνιζαν πως οι Μαχητές ήταν πιο δυνατή ομάδα. Οι Διάσημοι ωστόσο είχαν την απάντηση και με τρεις άνετες επικρατήσεις εξασφάλισαν τις ασυλίες αλλά και το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Μάλιστα ήταν και εκείνοι που κέρδισαν στο κουίζ και πήραν το έπαθλο και από εκεί.

Οι τσακωμοί στην ομάδα των Μαχητών φαίνεται πως τους έχουν επηρεάσει αρκετά αφού δεν μπορούν, όχι απλά να πετύχουν νίκη, αλλά ούτε να είναι λίγο ανταγωνιστικοί. Θα καταφέρουν αυτό να το φέρουν τούμπα; Η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα, αφού κερδίζοντας την επικοινωνία θα φτάσουν στο σημείο να δουν φωτογραφίες και να διαβάσουν μηνύματα από δικά τους πρόσωπα, ενώ θα φάνε κιόλας καθώς το έπαθλο αυτό συνοδεύεται και από φαγητό ή φρούτα.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα; (01/02)

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει το trailer από νωρίς και βλέπουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, που απαιτεί ταχύτητα, αντοχή και στόχο! Οι Διάσημοι δείχνουν σε καλύτερο φεγγάρι ενώ και στο trailer φαίνονται να πανηγυρίζουν πιο συχνά, σαν να έχουν επικρατήσει. Όμως ο ΣΚΑΙ συχνά το κάνει αυτό για να αποπροσανατολίσει τους τηλεθεατές.

Ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο μας ανακοίνωσε ανατροπή απόψε λοιπόν, αφού η πρώτη μας εκτίμηση ήθελε άλλη ομάδα να κερδίζει.

Τελικώς οι Κόκκινοι θα πάρουν τη νίκη και θα χαρούν αυτή το ιδιαίτερο δώρο που σίγουρα θα τους κάνει πάρα πολύ καλό. Θα είναι το 3ο έπαθλο που κερδίζουν στην επικοινωνία. Τι κερδίζουν; Ηχογραφημένα μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Δεν είναι και λίγο πράγμα.

Με άλλα λόγια, είναι μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα για τους Μαχητές. Το μόνο καλό είναι πως κλείνει σιγά-σιγά. Ας μην ξεχνάμε πως οι μπλε θα χάσουν και έναν παίκτη από την ομάδα τους. Απόψε έχουμε και Sports Game.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.