Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: Το ποστάρισμα για Ασημίνα μετά το χθεσινό (23/2) επεισόδιο (pic)


Ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε την Ασημίνα - Δείτε τι έγραψε, δείτε τι ανέβασε στο Instagram!
Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη έχει επιβεβαιώσει η Ασημίνα εδώ και μερικά επεισόδια του Survivor 5, μια σχέση που έχει συζητηθεί αρκετά, μιας και έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.



«Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος», είχε πει η Ασημίνα πριν μερικές πριν την έναρξη του αγωνίσματος.



Χθες 23/2 μάλιστα, την είδαμε να αγωνίζονται με τον Άρη Σοϊλέδη, τον πιο δυνατό παίκτη των Διασήμων και φυσικά ο Χρήστος Δάντης την αποθέωσε δημόσια, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Η αποθέωση του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα

«Αυτό που έκανες σήμερα δε γίνεται κορίτσι μου! Respect Βουνό!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.




Νέες αποκαλύψεις για την σχέση της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη - «Τους έχω δει και...»

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 13/2 ο Bo σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο Survivor, για την προέλευση του ονόματος του αλλά και τη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδέρου με τον Χρήστο Δάντη, η οποία επιβεβαιώθηκε από την ίδια την αθλήτρια σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Την ξέρω την Ασημίνα. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη, αλλά ξέρω ότι τον αγαπάει πάρα πολύ. Είναι πραγματικά καλό ζευγάρι. Τους έχω δει και μαζί και έξω και σε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Bo και πρόσθεσε για το Survivor:

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε σε συνεντεύξεις αν έτρωγα στο Survivor. Έχασα 34 κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μέσα σε ενάμιση μήνα. Δεν έχει υπάρξει όμως στιγμή που δεν άρεσα στον εαυτό μου. Ακόμα και στα 120 κιλά που ήμουν, εγώ ήμουν καλά με τον εαυτό μου».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.