Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 21/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Μαχητές ή Διάσημοι; Θα έχουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ;
Survivor διαρροή 21/2: Το συμβούλιο υποψηφιότητας που παρακολουθήσαμε είχε ενδιαφέρον. Τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον και των δύο ομάδων. Στο πως θα κινηθούν δηλαδή στις ψηφοφορίες., Έτσι είναι το Survivor. Ανατρεπτικό σε όλα του.



Οι κόκκινοι ηττήθηκαν ξανά και στο συμβούλιο έδειξαν εικόνα διάλυσης. Ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος με όσα άκουσα από τις γυναίκες των Διασήμων. Την παράσταση στο συμβούλιο έκλεψε βέβαια ο Σπύρο Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός έκανε την Ασημίνα φύλλο και φτερό, σε ότι έχει να κάνει με τη μοιρασιά στο φαγητό.

Από το trailer του Survivor βλέπουμε πως η κατάσταση θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κόκκινη καλύβα. Άρης Σοϊλέδης, Σάκης Αρσενίου, Απόστολος Ρουβάς και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχουν έρθει κοντά. Η Μυριέλλα Κουρεντή για να επιβιώσει πλησίασε το άλλο παρεάκι! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ήρθε κοντά με την Ευρυδίκη που είχε βγει και τη χειροκροτούσε ειρωνικά λέγοντας; «η Μυριέλλα είναι η καλύτερη ηθοποιός».



Η παραγωγή του ΣΚΑΪ τρίβει τα χέρια της,. Διότι, με όλα αυτά που συμβαίνουν η τηλεθέαση έχει πάρει την ανιούσα. Το Survivor έκανε για πρώτη φορά τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης για Κυριακή. Σάρωσε στην κυριολεξία.

Survivor διαρροή 21/2: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία;

Η κόκκινη ομάδα έκανε ένα μεγάλο λάθος. Λάθος που θα αποδειχθεί ολέθριο. Καλώς ή κακώς το παρεάκι του Σοϊλεδη ψήφισε αγωνιστικά. Ο Άρης δέχθηκε και επίθεση από τον Τάκη επειδή δεν τον έχει μέσα στις συζητήσεις του. Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων δεν έχει κίνητρο να κερδίσει σήμερα.



Πριν από όλα αυτά η εκτίμησή μας είχε πέσει μέσα. Το κακό κλίμα στην κόκκινη ομάδα έδειχνε που πάει το πράγμα. Οι Μαχητές είναι αυτοί που κερδίζουν και την 2η ασυλία. Οι μπλε θα πάνε και στο δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων της εβδομάδας ως θεατές.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα στην κόκκινη ομάδα. Δεν το είχαν πάντως στην Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα να μπορούν να επηρεάσουν τόσο κόσμο. Με άλλα λόγια, οι δυο τους ξέρουν καλά τι κάνουν τόσο καιρό. Τώρα, οι λοιποί ξύπνησαν όμως. Αυτό τι σημαίνει για τη συνέχεια;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.