Ads Top

Survivor: «Ασημίνα ο κόσμος τα βλέπει όλα...» - Το ποστάρισμα Τριαντάφυλλου μετά το χθεσινό (16/2) συμβούλιο αποχώρησης (pics)


Τρελάθηκε και ο Ντάφυ με την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το ξέσπασμα στο Instagram για όσα έλεγε η παίκτρια των Μαχητών
Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως έχει... μπόλικο χρόνο από τις υποχρεώσεις του, για να ασχολείται με το Survivor σε σημαντικό χρονικό διάστημα της ημέρας του, επιτιθέμενος μάλιστα σε συγκεκριμένους παίκτες.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Survivor 4 παρακολουθεί φανατικά όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου με ανάρτησή του στο Instagram «κάρφωσε» την Ασημίνα.

Το «ξέσπασμα» του «Ντάφυ» και η αφορμή από το συμβούλιο



«Ρε Ασημίνα σεβάσου τον κόσμο, δηλαδή έλεος ρε συ πραγματικά. Ο κόσμος τα βλέπει όλα, οπότε ξέρει καλύτερα έτσι; Ακόμη δεν κατάλαβαν κάποιοι πως αν πάνε κόντρα σε έναν, πως αυτός ο ένας κερδίζει; Και αυτό με καραγκιόζη και καραγκιόζη έλεος αλήθεια», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram.



Υπενθυμίζεται, ότι στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Πελαγία Καζολέα αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς συγκέντρωσε τους λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Ασημίνα και Σοφιάννα ήθελαν να αποχωρήσει από το Survivor o Σπύρος Μαρτίκας, όμως το κοινό στήριξε τον φαρμακοποιό και τον Ανδρέα και έστειλε εκτός παιχνιδιού την Πελαγία. Η Ασημίνα ήταν πολύ φορτισμένη με την ανακοίνωση του αποτελέσματος και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ χαρακτήρισε τον Σπύρο Μαρτίκα «καραγκιόζη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.