Ads Top

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το προφίλ «Soula Glamorous» στο Instagram (pics)


ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ο Ηλίας Γκιώνης έδωσε το όνομα και το προφίλ της στο instagram.
Soula Glamorous: ένας λογαριασμός στο Instagram που ανεβάζει συνεχώς αστεία βιντεάκια και εικόνες, ενώ αρκετές φορές έχει δώσει spoilers για ριάλιτι και άλλες αποκαλύψεις για πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Τον λογαριασμό αυτόν, εδώ και χρόνια, τον ακολουθούν χιλιάδες followers και μάλιστα διάσημοι, οι οποίοι σχολιάζουν ή κάνω repost αναρτήσεις από αυτόν. Ποιος «κρύβεται» όμως πίσω από τον περιβόητο λογαριασμό «Soula Glamorous»;

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, ανέβασε stories στον λογαριασμό του, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα των ανθρώπων που φαίρονται να διαχειρίζονται το προφίλ.

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Soula έγινε γνωστή μέσα από τα σχόλιά της για τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε η άγνωστη τότε Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο Ηλίας Γκιώνης, η Soula ήταν «φίλη» της Τούνη και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεκινήσει τεράστιο διαδικτυακό πόλεμο στην επίσης διαγωνιζόμενη Σοφία Λεοντίτση.

Όπως διαβάζουμε στα stories του «Μικρού Πριγκιπάκου», το προφίλ αυτό έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το «τρέχουν». 

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Γκιώνης και μαζί μ’ αυτά τα προφίλ τους στα social media…








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.