Ads Top

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση στη Γερμανία το Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία


Το κανάλι που έχει τα δικαιώματα της EuroLeague στη Γερμανία αποφάσισε να μη μεταδώσει τον αγώνα της Μπάγερν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε αντιδράσεις σε αθλητικό επίπεδο στην EuroLeague, με την Μπαρτσελόνα να γίνεται η πρώτη που πήρε τα μέτρα της. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των μπλαουγκράνα περί της απόφασης αναβολής του ταξιδιού στη Ρωσία για τους αγώνες με τη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν η σειρά του Magenta Sport να κάνει τη δική του κίνηση.

Το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague αποφάσισε να μη μεταδώσει την αναμέτρηση της Μπάγερν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης, ανακοίνωσε -μέσω του senior vice president, Μίκαελ Σουλντ- πως δεν θα καλύψει το παιχνίδι του Audi Dome.

Στο μήνυμά του, ο Μίκαελ Σουλντ έγραψε: "Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για την Ευρώπη. Λόγω της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, δεν θα μεταδώσουμε το σημερινό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο MagentaSport. Ζητάμε απ όλους τους θαυμαστές και πελάτες μας την κατανόησή τους".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.