Ads Top

ΟΦΗ: Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Μπουζούκη!


Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος Ηρακλείου και θα αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αμέσως μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που κινήθηκε πιο δυναμικά από τις άλλες και έκλεισε τον Γιάννη Μπουζούκη, ικανοποιώντας τα «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Το deal του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για τον Γιάννη Μπουζούκη οριστικοποιήθηκε. Όταν έγινε γνωστό πως ματαιώθηκε η μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε ξανά δυναμικά στη «μάχη» για την απόκτησή του.

Άλλωστε το ενδιαφέρον των Κρητικών για τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή ήταν έντονο εδώ και καιρό, δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Παρά τα στενά χρονικά περιθώρια, η διοίκηση του ΟΦΗ είδε τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και βγήκε νικήτρια στη διεκδίκηση του «Μπουζ», για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η ολλανδική Καμπούρ, αλλά και δύο ακόμη ομάδες της Super League Interwetten, όπως παραδέχονταν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Ο Γιάννης Σαμαράς είχε συνεργαστεί με τον Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό, τον θεωρεί δικό του παιδί και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κράτησε ποσοστό μεταπώλησης και ο Πρεβεζάνος επιτελικός μέσος θα αποτελεί παίκτη του ΟΦΗ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Η θητεία του στο «τριφύλλι» έλαβε τέλος και πλέον θα αποτελέσει μέλος μιας ομάδας που μεσοεπιθετικά είναι έτσι κι αλλιώς δυνατή και πλέον θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα. Ο Μπουζούκης θα είναι το τρίτο νέο πρόσωπο για τον «Όμιλο» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μετά τον Λουίζ Φείπε και τον Χρήστο Μανδά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη, από τον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών και να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 23χρονος μέσος, γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 27 Μαρτίου 1998, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των «πρασίνων», με την οποία μέτρησε 88 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σκοράρει έξι φορές.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, με τις οποίες έχει 15 συμμετοχές και τρία γκολ.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.