Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League!


ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ
Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ - Πότε είναι η κλήρωση!
πιθανοι αντιπαλοι ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους "16" του Europa Conference League και παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δείτε τους υποψηφίους αντιπάλους του Δικεφάλου.



Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Μίντιλαντ στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στους "16" του Europa Conference League και πλέον κοιτάζει τους οκτώ υποψήφιους αντιπάλους, τους οποίος γνώριζε μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων

Ο Δικέφαλος θα ήθελε ιδανικά να αποφύγει τις πιο δυνατές ομάδες (Ρόμα, Ρεν), ενώ ενδεχομένως να ήταν ιδανικές κληρώσεις η ΛΑΣΚ και η Γάνδη.

Υποψηφία αντίπαλος είναι και η Κοπεγχάγη, την οποία ο Δικέφαλος αντιμετώπισε στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 10 Μαρτίου και η ρεβάνς εκτός έδρας μια εβδομάδα μετά.



Οι ισχυροί της φάσης των "16" του Europa Conference League: ΛΑΣΚ, Γάνδη, Ρόμα, Αλκμάαρ, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη, Ρεν, Βασιλεία.

Οι ανίσχυροι της φάσης των "16" του Europa Conference League: Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ, Παρτιζάν, Λέστερ, Σλάβια, Φίτεσε, ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση διεξάγεται στη Νιόν και στις 14:00 (25/02).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.