Ads Top

Survivor Spoiler: Ανατροπή! Θρίλερ για την αποχώρηση Κατσαούνη


Τι ισχύει τελικά; Ποια είναι η αλήθεια; Μένει ή φεύγει ο Γιώργος Κατσαούνης;
Ένα θρίλερ επικρατεί για τη συμμετοχή του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5, με τον αγρότη να έχει δεχθεί καταγγελία από 16χρονη μαθήτρια για παρενόχληση.

Ο ίδιος αν και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και έχει μιλήσει με τους δικηγόρους του για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν.

Μέχρι στιγμής ο σταθμός δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα αν και οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ήθελαν τον Γιώργο Κατσαούνη να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μένει ή φεύγει από το Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης;

Σε περίπτωση λοιπόν που το δικαστήριο ορίσει τη δίκη του μέσα στο διάστημα κατά το οποίο ο Γιώργος Κατσαούνης θα βρίσκεται στο παιχνίδι, η δίκη μπορεί να διεξαχθεί και χωρίς την παρουσία του αφού πρόκειται για αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να κάνει κάποια συγκεκριμένη κίνηση μιας και το εν λόγω θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται να αποφασίσει ο ίδιος ο Γιώργος Κατσαούνης να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι ακριβώς για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Όσα αναφέρουν οι δικηγόροι του Κατσαούνη:

«Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς
Ιουλία Αγγελακοπούλου»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.