Ads Top

Survivor Spoiler: Πλακώνονται την ώρα του αγώνα Γιωρίκας - Κατσαούνης (vid)


Μεγάλη γκάφα από ΣΚΑΙ - Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ΣΚΑΙ και κατέβασε σε δευτερόλεπτα - Όλα όσα θα γίνουν!
Πριν από λίγα λεπτά σε συγκεκριμένη πλατφόρμα δημοσιεύθηκε μέσα από το ΣΚΑΙ ένα βίντεο από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο το οποίο όμως βίντεο κατέβηκε και εξαφανίστηκαν τα ίχνη του, σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Στο βίντεο, λοιπόν, που θα δείτε παρακάτω ο Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες του Survivor πως κάθε εβδομάδα θα παίζουν sports games (σίγουρα με έπαθλα που ακόμα δεν γνωρίζουμε). Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, λοιπόν, ο Πιλίδης και ο Κατσαούνης έρχονται σε μεγάλη κόντρα και μόνο που δεν πιάνονται στα χέρια αλλά... μια εικόνα ίσιον χίλιες λέξεις λένε...


Το βίντεο από το Survivor που κατέβηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου


Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παιχτεί σήμερα το συγκεκριμένο σκηνικό. Αυτό το αγώνισμα ενδέχεται να το παίζουν και κάθε Τετάρτη πριν την αποχώρηση. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα...

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 11/1 το έπαθλο επικοινωνίας

Απόψε 11/1 το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε τους Μαχητές και τους Διάσημους να δίνουν μια ακόμη μάχη αλλά αυτή την φορά για το πιο πολύτιμο έπαθλο του ριάλιτι, που δεν είναι άλλο από αυτό της επικοινωνίας.

Οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες και ο ψυχολογικός πόλεμος που δέχονται - ο καθένας για τους δικούς του λόγους - από τους συμπαίκτες τους φαίνονται και βιώνονται σε ακόμα πιο υπερβολικό βαθμό όταν δεν έχουν κάποιο γνώριμό τους πρόσωπο να μιλήσουν, έναν φίλο ή έναν συγγενή, γι' αυτό και το έπαθλο αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Η στήριξη από τους δικούς τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη και τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να συνεχίσουν.

Η παραγωγή το γνωρίζει πολύ καλά αυτό γι' αυτό και σήμερα που οι παίκτες θα αγωνιστούν για την επικοινωνία τους έβαλαν το πιο δύσκολο στίβο μάχης όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω...

Οι παίκτες πρέπει να βάλουν συμπαίκτες τους μέσα σε ένα βαρέλι και να τους κυλήσουν στα εμπόδια ώστε να φτάσουν από την μια πλευρά της πίστας στην άλλη... Δύσκολο πολύ, αλλά οι δυο ομάδες θα δώσουν το είναι τους ολόκληρο για να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το αποψινό αγώνισμα είναι οι διάσημοι. Δεύτερη νίκη στην σειρά, τι έγινε; Θα πάρουν δύναμη. Κάποιοι το χρειάζονται πολύ για να ηρεμήσουν λιγάκι.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.