Ads Top

Survivor Spoiler 23/1: Ποιος παίκτης κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία;


Ποιοι χάνουν σήμερα οριστικά - Ποιος κερδίζει όμως την ατομική ασυλία; Δείτε ποιος είναι φαβορί να τα καταφέρει
Γεμάτη μέρα η Κυριακή για το Survivor πλέον. Σας το έχω ξαναπεί πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Διότι πλέον εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε αγώνισμα για την ασυλία και συμβούλιο του νησιού ασφαλώς. Μπόλικα πράγματα με δυο λόγια.

Σε ότι έχει να κάνει με την ασυλία το Survivor Spoiler σας δόθηκε. Η Μπλε ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Η ουσία είναι η συνέχεια. Το από εδώ και πέρα. Κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ψηφοφορία. Το κλίμα στους Διάσημους έχει φτιάξει να θυμίσω. Ο Βαλάντης αποχώρησε και μαζί του και οι εντάσεις. Το μόνο κακό που έχει η αποχώρηση Βαλάντη για την κόκκινη ομάδα είναι πως δεν υπάρχει πλέον η εύκολη λύση για πρώτη υποψηφιότητα.

Στα έως τώρα συμβούλια ξέραμε τι να περιμένουμε. Ο Βαλάντης υπήρξε ο εύκολος στόχος και ο σωστός για να τα λέμε όλα. Κακός αγωνιστικά, κακός σε ότι έχει να κάνει τη συμβίωση, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν. Και τι κάνουν τώρα οι Διάσημοι; Τι γίνεται με την ατομική ασυλία;

Η ατομική ασυλία

Ο Άρης Σοϊλέδης πιθανότατα να μείνει εκτός. Διότι δεν χρειάζεται την ατομική ασυλία. Ο άλλοτε παίκτης των ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν μπορεί να ψηφιστεί. Επομένως για ποιο λόγο να μπει στη διαδικασία να γίνει κακός υποδεικνύοντας κάποιον; Δεν χρειάζεται να το κάνει και δεν θα το κάνει. Ατομική ασυλία χρειάζεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης και σίγουρα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αυτοί θα προσπαθήσουν να την πάρουν, αυτοί θα παλέψουν περισσότερο για αυτή. Σε αναμονή για το ποιος θα την πάρει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.