Ads Top

Survivor Spoiler 15/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; 
Μια εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις ξεκινά για το Survivor, μια εβδομάδα που εκτός απροόπτου θα δούμε οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Κρυσταλλίας Κουτσιμάνη, για την οποία σας ενημερώσαμε χθες ότι είναι οριστική.

Οι φήμες που θέλουν ακόμα δύο Μαχητές να τίθενται εκτός παιχνιδιού δεν επιβεβαιώνονται, οπότε Καλαφατάς και Μπέλλος παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τουλάχιστον μέχρι να φύγουν.

Αλλωστε, όπως διαπιστώσαμε την περασμένη εβδομάδα, οι Μαχητές έχουν βρει μεταξύ τους έναν ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας, που σίγουρα αλλοιώνει τις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να βγαίνει υποψήφιος από κοινού όποιος δεν αντέχει και θέλει να αποχωρήσει, ώστε να γλιτώνει τις ρήτρες και να τίθεται νοκ άουτ από το τηλεοπτικό κοινό.

Θα συμβεί το ίδιο με τον Σταμάτη Καλαφατά την ερχόμενη εβδομάδα; Κρατήστε το σαν πληροφορία...

Tελικά οι εξελίξεις είναι πολύ πιο ραγδαίες απ' ότι αναμενόταν. Μπέλλος και Καλαφατάς τέθηκαν εκτός Survivor, όπως -φυσικά- και η Κρυσταλλία.

Επιστροφή, λοιπόν, από σήμερα για το Survivor, εν αναμονή και των πολυαναμενόμενων νέων εισόδων παικτών. Παίκτες θα μπουν και για τις δύο ομάδες, έχουμε και γι' αυτό το ρεπορτάζ και θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές λεπτομέρειες εντός της ημέρας.

Survivor Spoiler - Νικητής επάθλου φαγητού

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια...

Επαθλο φαγητού έχει το επεισόδιο του Σαββάτου και οι Διάσημοι με τους Μαχητές επιστρέφουν στο στίβο μάχης, προκειμένου να... ζεσταθούν για τις δύο νέες ασυλίες της Κυριακής και της Δευτέρας.

Οι Διάσημοι προέρχονται από την ήττα τους στο έπαθλο φαγητού της Τετάρτης και θέλουν πάση θυσία να πάρουν τη ρεβάνς.

Οι Μαχητές από την άλλη έχουν πλέον το μειονέκτημα της απώλειας της Παρασκευής, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της, οπότε μένουν με μείον μία καλή παίκτρια, συν την απώλεια της Κρυσταλλίας που είναι πλέον δεδομένη.

Ζορίζει, λοιπόν, η κατάσταση για τους Μαχητές και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Διάσημοι είναι αυτοί που απόψε θα πάρουν τη νίκη.

Θα επανέλθουμε, όπως πάντα και με την απλή επιβεβαίωση της αρχικής μας πληροφορίας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.