Ads Top

Survivor Αποχώρηση Spoiler 12/1: Φημολογία για διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι


Ανατροπή θα έχουμε και σήμερα στο Survivor - Φημολογία για διπλή αποχώρηση, ποιοι αποχωρούν και γιατί!
Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τα spoilers να έχουν φτάσει ήδη στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι Μυριέλλα, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραμένουν υποψήφιοι από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, μετά την ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκε στο επεισόδιο της Κυριακής ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Στην ψηφοφορία των ηττημένων, η Παρασκευή Σταματοπούλου 10 ψήφους ανεδείχθη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Μαχητές.

Την ατομική ασυλία στο ατομικό αγώνισμα της Κυριακής κέρδισε η Αθηνά Ευμορφιάδη όπου έβγαλε στον... τάκο μια παίκτρια που έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές. Ο λόγος φυσικά για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε στο επεισόδιο της Δευτέρας από τους ηττημένους Μαχητές ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ψήφισε για υποψήφιο τον Σταμάτη Καλαφατά.

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο

Από χθες σας γράφαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Παρασκευή είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αποχώρηση αυτή «κλείδωσε» και έτσι οι Μαχητές θα αναγκαστούν να πουν «αντίο» για πρώτη φορά σε συμπαίκτη τους.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Ανεπιβεβαίωτες -μέχρι στιγμής- πληροφορίες κάνουν λόγο και για οικειοθελή αποχώρηση από την πλευρά των Μαχητών. Tα ονόματα που «παίζουν» σε αυτό το ενδεχόμενο είναι του Σταμάτη και της Κρυσταλλίας, τίποτα ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει». Τέλος, όσον αφορά το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.