Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 26/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού


Οριστικό 100% - Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Έρχεται ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την αποχώρηση

Survivor διαρροή 26/1: Το μενού απόψε στο Survivor έχει έπαθλο φαγητού. Σε έναν ακόμα στατιστικό στίβο μάχης. Δυνατό και αρκετά καλό το σερί που έχουν οι Μαχητές σε τέτοια παιχνίδια. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει πολλές στροφές ακόμα. Μπροστά μας έχουμε το οριστικό Survivor Spoiler.


Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έκαναν οι Μαχητές, νικώντας σε έπαθλο επικοινωνίας και Sports Game. Οι Διάσημοι είναι επηρεασμένοι ψυχολογικά από αυτή την κατάσταση. Ειδικά η ήττα στον ποδοσφαιρικό αγώνα τους στοίχισε και μάλιστα πολύ. Διότι το ποδόσφαιρο ήταν παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουν. Από τη στιγμή κιόλας που ο Άρης Σοϊλέδης ήταν στην ομάδα τους.

Σημασία έχει πως οι Μαχητές πήραν τα πάνω τους. Παρότι έβαλαν στο στόχαστρο την Ασημίνα. Αν και στο trailer του Survivor έδειξαν να το γυρίζουν λίγο το μπιφτέκι σε ότι αφορά την παίκτρια των Μαχητών. Αν και βέβαια αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία στο trailer είναι όσα θα πει ο Λάμπρος για την Μυριέλλα. Με άλλα λόγια, ανοίγει ξανά η υπόθεση με το love story που έχει η ίδια με τον Κατσαούνη. Του δίνει και το γράμμα μετά το τέλος του αγωνίσματος. 


Survivor διαρροή 26/1: Διάσημοι ή Μαχητές;

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας είπε πως το σερί των μπλε θα συνεχιστεί. Οι Μαχητές είναι η ομάδα που κερδίζει και το σημερινό έπαθλο φαγητού, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες σε έπαθλα. Οι Διάσημοι θα βρεθούν πάλι σε δυσμένεια στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Ο στίβος μάχης είναι από αυτούς που δεν φέρνουν τηλεθέαση και δεν έχουν ενδιαφέρον. Στους δύο πόντους θα κρίνεται η κάθε νίκη. Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.