Ads Top

Η νέα σχέση του Βασιλάκου μετά την Νικολέτα Τσομπανίδου! (pics)


Επιτέλους άφησε τα παραμύθια και ερωτεύτηκε ο εργένης!

Βαράτε καμπάνες, ο εργένης του The Bachelor δήλωσε ερωτευμένος και πλέον όλα αλλάζουν τόσο για εκείνον όσο και για την ζωή του, αφού έριξε την και το καρφί του για την νικήτρια του ριάλιτι του Alpha.

Δεν μιλάμε για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ακόμα είναι ερωτευμένος, μόνο μέσω skype μιας και η Αθηνά New York, η οποία τελικά δεν είναι απο το New York, αλλά απο το New Jersey και δεν είναι ηθοποιός όπως θέλει να λέει, αλλά διοργανωτής γάμων, φαίνεται ότι έχει πολύ δουλειά στην Αμερική και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τον Alexis.

Μιλάμε όμως για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος έπρεπε να περιμένει να τελειώσει ο δεύτερος κύκλος του The Bachelor για να μας ανακοινώσει ότι βρήκε τον έρωτα!


Ο ίδιος ήταν σήμερα καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι όπου έκανε όλες τις αποκαλύψεις για την νέα του σχέση

«Είμαι με μια κοπέλα. Είχαμε ξεκινήσει μαζί αλλά το καλοκαίρι λίγο… τα σπάσαμε, αλλά τώρα είμαστε ξανά μαζί. Δεν έχει να κάνει με την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Θέλω και να την προστατέψω και δεν μου αρέσει να αναρτώ διάφορες φωτογραφίες στο instagram και μετά να κάθομαι να τις σβήνω. Δεν μου αρέσει αυτό. Αν δεν είναι κάτι σίγουρο step by step».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.