Ads Top

Η αποστολή Ολυμπιακού για Τούμπα! (pic)


Οι Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εκτός ο Ονιεκούρου.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (30/1, 19.30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Αγκιμπού Καμαρά και Ροντρίγκες που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα μπήκαν στην αποστολή, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Ονιεκούρου. 

Οι Μπουχαλάκης και Παπασταθόπουλος επέστρεψαν μετά τον τραυματισμό τους, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Μανωλάς που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πήρε εκ νέου μαζί του τον Φαντιγκά, ενώ κόπηκαν οι Λοβέρα και Καρμπόβνικ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30, Νovasports Prime), πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.