Ads Top

Τα 2 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στο 2022


Από το 2022 μας χωρίζει κάτι περισσότερο από ένας μήνας και οι προσδοκίες για το νέο έτος είναι πολλές.
Ποιος δεν θέλει η νέα χρονιά να του φερθεί με καλύτερο τρόπο και μαζί του να φέρει τις αλλαγές εκείνες που θα του κάνουν τη ζωή του πιο όμορφη;

Δύο εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου με την έναρξη της χρονιάς θα δουν το σκληρό πρόσωπο των πλανητών στα συναισθηματικά τους, με έναν χωρισμό να τους χτυπά την πόρτα.

Πριν απογοητευτείς, όμως, να θυμάσαι πως υπάρχει και η θετική πλευρά του πράγματος: σύντομα θα καταλάβουν πως ήταν για καλό και πως η αλλαγή που τόσο περίμεναν ήταν αυτή τελικά.

Καρδιοχτυπάς για να δεις αν το ζώδιο σου αναμένεται να χωρίσει σε λίγους μήνες;

Σκορπιός

Ο ερωτικός Σκορπιός αγαπάει έντονα και μισεί… ακόμα πιο έντονα. Ένας χωρισμός πάντα του τσακίζει τα φτερά για λίγο, ειδικά αν δεν είναι από επιλογή του.

Όμως σύντομα θα καταλάβει πως πάντα το τέλος προμηνύει νέα ξεκινήματα και είναι για καλό. Μπορεί λοιπόν η χρονιά για τον Σκορπιό να ξεκινήσει με έναν χωρισμό, όμως θα συνεχιστεί με μία νέα γνωριμία και αυτό σίγουρα θα πάει πολύ καλά.

Ας μην απογοητευόμαστε λοιπόν.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα πιστέψει περί τα μέσα του έτους πως η ζωή του καταστρέφεται και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ένας επίπονος χωρισμός θα τον βάλει με φόρα στον σκληρό κόσμο των μεγάλων, όμως σύντομα θα καταλάβει πως αυτό ήθελε. Να νιώσει ελεύθερος και να φλερτάρει και πάλι.

Ένας χωρισμός θα έρθει μαζί με το 2022 για δύο ζώδια, όμως μαζί θα έρθουν η κάθαρση και η ελευθερία.

Όλα για καλό γίνονται τελικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.