Ads Top

Σασμός Spoiler: Αστέρης, Αργυρώ και Άγγελος συμμαχούν για την αλήθεια


Να και κάτι που δεν περιμέναμε.. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει και τρέμει.. Όλα σιγά σιγά θα βγουν στο φως..
Ο Αστέρης κι η Αργυρώ συμμαχούν με τον Άγγελο, στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», για να φέρουν την αλήθεια στο φως. Μπορεί οι δύο άντρες να έχουν διαφορές μεταξύ τους κι ένα πρόσωπο να τους ενώνει, αλλά θα αφήσουν όλες τις διαφορές στην άκρη και θα προσπαθήσουν να «παλέψουν» για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η μισή αλήθεια έχει βγει στην επιφάνεια κι ο Άγγελος παλεύει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του. Ο Αστέρης κι η Αργυρώ είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες πίσω από την ιστορία της Ανθούλας. Αυτό που μένει τώρα είναι ο Άγγελος να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του.

Ο Αστέρης κι η Αργυρώ υπόσχονται στον Άγγελο να τον βοηθήσουν, στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του. Η αλήθεια σύντομα θα ανθίσει και όλοι θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα όταν αποκαλυφθεί η αληθινή ταυτότητα του Άγγελου. Ξάδερφος του Αστέρη, αδερφός της Αργυρούς. Ο Άγγελος είναι Βρουλάκης και με τη βοήθεια του Αστέρη και της Αργυρούς σύντομα θα το μάθει.


Μολονότι ο Άγγελος είναι ερωτευμένος με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Αστέρη, σύμφωνα με το TiVi, οι δύο άντρες θα αφήσουν οποιεσδήποτε διαφωνίες και θα προχωρήσουν σε αυτή τη συμμαχία. Φυσικά, η Καλλιόπη που γνωρίζει την αλήθεια δεν έχει ιδέα ότι οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες σκαλίζουν το παρελθόν.

Πώς θα αντιδράσει όταν ο γιος της μάθει ότι η μητέρα του κρύβει πολλά περισσότερα απ’ όσο ξέρει; Η Καλλιόπη γρήγορα θα αρχίσει να τρέμει στην ιδέα. Τότε, όλα πρόκειται να αλλάξουν…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.