Ads Top

Σασμός Spoiler: Το μεγάλο ψέμα αποκαλύπτεται - Αργυρώ και Αστέρης χωρίζουν


Ένας έρωτας που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα μαζί.

Ο λόγος φυσικά για τον Αστέρη και την Αργυρώ στην σειρά Σασμός, όπου ζουν τον έρωτά τους προσπαθώντας να επιζήσουν ανάμεσα στην έχθρα των οικογενειών τους. Ποιος είναι ο λόγος που το αγαπημένο ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους;

Το μεγάλο ψέμα της Αργυρώς βγαίνει στην φόρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24, ένα ψέμα θα βγει στην φόρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα διαλύσει τους δυο ήρωες. Η αστυνομία συνεχίζει ασταμάτητα τις έρευνες όσο αναφορά την δολοφονία του Στεφανή και ένα νέο στοιχείο θα βγει στην φόρα ταράζοντας όλη την Κρήτη. Ο Πετρής μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας για την δολοφονία του Στεφανή με τους Σταματάκηδες να γίνονται έξαλλοι με το που το μαθαίνουν.


Έτσι το άλλοθι του Πέτρου Βρουλάκη, το οποίο ήταν ψεύτικο καθώς η αδερφή του Αργυρώ τον κάλυψε, βγαίνει στην φόρα με τον Αστέρη να γίνεται έξαλλος με την αγαπημένη του καθώς του έκρυψε μια τόσο μεγάλη αλήθεια. «Eίσαι ψεύτρα» της λέει, «ποτέ δεν ήσουν με τον Πέτρο στο βουνό την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Στεφανής. Γιατί είπες ψέματα; Τι ήθελες να κρύψεις; Ειλικρινά δεν σε αναγνωρίζω» της λέει.

Ο χωρισμός δεν θα αργήσει να έρθει για τον Αστέρη και την Αργυρώ στην σειρά Σασμός με τον ίδιο τον Αστέρη να της δίνει τελεσίγραφο λέγοντας την πως δεν θέλει να είναι πια μαζί της. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι ο συγκεκριμένος χωρισμός θα απασχολήσει αρκετά τους ήρωες της αγαπημένης σειράς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.