Ads Top

Το πρώτο ποστάρισμα Όλγας μετά τον τελικό του GNTM! (pic)


Η τρυφερή αφιέρωση της Όλγας στον Στυλιανό και το σχόλιο του αγαπημένου της Ντάλλα!

Η Όλγα Ντάλλα τερμάτισε δεύτερη, σύμφωνα με την ψήφο του κόσμου αλλά και των κριτών στο GNTM 4, χάνοντας τον τίτλο του φετινού GNTM από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας μετά τον τελικό του GNTM 4

Λίγες ώρες μετά το τέλος του GNTM 4 κι ενώ δόθηκε το ρατεβού με το GNTM 5, η Όλγα έκανε το πρώτο ποστ στο Instagram όπου κατέληξε ευχαριστώντας την αγάπη της (γραμμένο στα Γερμανικά), τον Στυλιανό:

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τελει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ολη την διάρκεια του διαγωνισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official . Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα. P.S. @stylianosf meine Liebe, μου παρέδωσες την σκυτάλη και τα καταφέραμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.