Ads Top

Γαλάτσι: Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του πυγμάχου έξω από γυμναστήριο


Ο πρώην πυγμάχος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το γυμναστήριο στο Γαλάτσι ήταν ανιψιός του 58χρονου πρώην πυγμάχου, ο οποίος εκτελέστηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο επτά μήνες πριν - Πώς του έστησαν ενέδρα θανάτου οι άγνωστοι δράστες.

Σε ένα νέο... μαφιόζικο χτύπημα παραπέμπει η στυγερή δολοφονία του πρώην πυγμάχου, Χάρη Κοντογιώργη, έξω από γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας στο Γαλάτσι, αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ο πρώην πυγμάχος δέχθηκε τέσσερις σφαίρες σχεδόν εξ επαφής. Οι δύο δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον πρώην πυγμάχο, τον περίμεναν έξω από το γυμναστήριο και μόλις τον είδαν να μπαίνει, ο συνοδηγός τον γάζωσε με τέσσερις σφαίρες.

Το άκουσμα των πυροβολισμών έσπειρε τον τρόμο στους περίοικους και όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς κανένας να μπορέσει να αντιδράσει. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για μαφιόζικη εκτέλεση ενώ ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, αλλά ο πρώην πυγμάχος, Θ. Κ., ξεψύχησε άμεσα από τα πυρά που δέχτηκε από τους αγνώστους και άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εστιάζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε φιλικές σχέσεις με τον έτερο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος είχε δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο στη Βάρη τον Μάιο του 2021. Τότε οι Αρχές μιλούσαν για συμβόλαιο θανάτου για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το όνομα του θύματος εμπεριεχόταν στη δικογραφία μπράβων του 2011.

Ο πρώην πυγμάχος ήταν ανιψιός πρώην πυγμάχου που εκτελέστηκε στη Μεταμόρφωση

Ο πρώην πυγμάχος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το γυμναστήριο στο Γαλάτσι ήταν ανιψιός του 58χρονου πρώην πυγμάχου, ο οποίος εκτελέστηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο επτά μήνες πριν. Ήταν 15 Μαΐου του 2021, όταν εκτελέστηκε ο 58χρονος πρώην πυγμάχος έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.