Ads Top

Οι σκέψεις Μαρτίνς για 11άδα με ΟΦΗ!


Δύσκολο το ματς που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ετοιμάσει πλάνο με όλους τους πρωταγωνιστές να έχουν ρόλο βασικού.

Ο Ολυμπιακός έχει μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον ΟΦΗ και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει ενδεκάδα που θα περιλαμβάνει όλους τους πρωταγωνιστές.

Ο ΟΦΗ είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε για μια άκρως επικίνδυνη αναμέτρηση όπως είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς. Τα σχέδια για την ενδεκάδα, μπορεί να μην τα άνοιξε πλήρως στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Ήταν πολλοί οι παίκτες που δεν μπήκαν στην αποστολή για το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Προκειμένω να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Γιατί ξεκινάει μια δύσκολη τριαδα αγώνων. Αυτή περιλαμβάνει πέραν του ΟΦΗ και τα ματς με Αντβέρπ για το Europa League και Άρη για το πρωτάθλημα.

Έτσι στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης επανέρχονται οι συνήθεις… ύποπτοι. Ο Βατσλίκ αναμένεται να είναι στα γκολπόστ. Την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν, εκτός απρόοπτου οι Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ αναμένεται να αποτελέσουν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά. Εδώ υπάρχει μια επιφύλαξη. Δηλαδή να προστεθεί και ο Μπουχαλάκης. Και να αλλάξειμ σχηματισμό ο Ολυμπιακός. Ωστόσο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι σίγουρα ο Γιώργος Μασούρας. Για το άλλο έχει πολλές πιθανότητες να παίξει ο Ρόνι Λόπες. Ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται να είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Τώρα αν ξεκινήσει ο Μπουχαλάκης σαν τρίτος χαφ (και δεν πάρει την θέση του ντεφορμέ Μαντί Καμαρά), δεν θα ξεκινήσει ο Ρόνι Λόπες. Και θα μεταφερθεί στα άκρα ο Αγκιμπού. Και πάλι όμως δεν έχει πολλές ελπίδες κάτι τέτοιο.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός είναι στις… επάλξεις. Γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο δρόμο να διανύσει για να μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την μεριά του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα έχοντας αναλύσει τα συν και τα πλην της αντίπαλης ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.