Ads Top

Κι όμως δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ! (vid)


Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει με κάθε τρόπο στο ΣΕΦ αλλά ποτέ ξανά με αυτό που έκανε χθες... Άλλη μια φορά από το -14 αλλά στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός έχει επιβληθεί του μεγάλου αντιπάλου του με... κάθε τρόπο και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες όλα αυτά τα χρόνια. Με ανατροπές, με καλύτερες ή και χειρότερες ομάδες, με πιο δυνατή ή και πιο ευθραυστή ψυχολογία, γενικότερα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. 

Ωστόσο, στο διπλό επί των Πειραιωτών το βράδυ της Δευτέρας (81-76), οι «πράσινοι» βρήκαν έναν νέο τρόπο να κερδίσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο: ανατρέποντας διαφορά από το -14 εκτός έδρας (59-45 υπέρ του Ολυμπιακού το σκορ στο 29').

Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το «τριφύλλι» επέστρεψε από τέτοια απόσταση στο ΣΕΦ, για να φτάσει στο διπλό.


Για να τα καταφέρει χρειάστηκε η άμυνα ζώνης με προσαρμογές του Δημήτρη Πρίφτη, τα 7/10 τρίποντα και το σόου του Νεμάνια Νέντοβιτς στην 4η περίοδο και συνολικά το επιμέρους σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου (17-33). Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας... βρήκαν και κατέγραψαν έναν νέο τρόπο, με τον οποίον μπορούν να κερδίσουν τους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε γυρίσει άλλη μια φορά από την «κόλαση» του -14 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, εκείνη αναμέτρηση ήταν στο ΟΑΚΑ (3ος τελικός της σεζόν 2009-2010). 


Στο ΣΕΦ οι «πράσινοι» δεν είχαν πετύχει ποτέ ξανά τέτοια ανατροπή, γεγονός που δίνει μια πιο... ιστορική γεύση στο διπλό της Δευτέρας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.