Ads Top

Survivor Spoiler: Από τις πίστες, στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου


Ένας αγαπημένος τραγουδιστής, φανατικός τηλεθεατής του Survivor ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο..
Το Survivor πλησιάζει κι η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει ήδη ξεκινήσει.

Η λίστα με τα ονόματα των διασήμων αυξάνεται και πρόσωπα έκπληξη βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το τελικό «ναι». Ένας αγαπημένος τραγουδιστής αναμένεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά υπάρχουν ορισμένοι προβληματισμοί. Ο λόγος φυσικά για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, φανατικός τηλεθεατής του Survivor, που θέλει πολύ να συμμετέχει σ’ αυτήν την περιπέτεια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σκρομπόλας στο MEGA Καλημέρα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια και υπογράψει. Παρόλα αυτά, εκείνο που τον προβληματίζει είναι το γεγονός ότι σύντομα θα γίνει πατέρας. Το Survivor, όμως, είναι μία πολύ δελεαστική πρόταση κι ο ίδιος ως φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι, το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί ότι φέτος το ριάλιτι επιβίωσης δε θα κρατήσει τόσο πολύ, όσο πέρυσι. Φέτος το Survivor αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, ενώ θα ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η λίστα του Ατζούν έχει τουλάχιστον 60 ονόματα για την ομάδα των Διασήμων και στο προσεχές διάστημα θα έχουμε τα τελικά ονόματα. Άλλωστε τα περιθώρια στενεύουν και μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι θα συμμετάσχουν. Εκείνοι φυσικά που έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο είναι όσοι δεν αναφέρουν ότι έχουν δεχτεί πρόταση για το Survivor.

Αναμένουμε αν τελικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης θα βρίσκεται τελικά στο φετινό Survivor. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.