Ads Top

Survivor Spoiler: Οι πρώτοι 5 διάσημοι για το ριάλιτι!


Έκπληξη τα δυο νέα ονόματα - O Ατζούν τα...δίνει όλα για να τους πείσει - Αναλυτικά όλα τα ονόματα και οι πρώτες πληροφορίες!
Το ριάλιτι «ανάβει» μηχανές και τα ονόματα που ακούγονται είναι σκέτη έκπληξη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαρόπουλου στην εκπομπή Happy Day τα δυο νέα πρόσωπα που έχει προσεγγίσει η παραγωγή είναι η σύζυγος του Αντώνη Σροίτερ, Ιωάννα Μπούκη και ο Χρήστος Χολίδης.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ενώ στην αρχή η Ιωάννα Σρόιτερ είχε αρνηθεί κατηγορηματικά καθώς οι οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν της το επιτρέπουν, η παραγωγή επανήλθε με μια πιο δελεαστική πρόταση και οι συζητήσεις άρχισαν και πάλι μαζί της.

Όσο για τον Χρήστο Χολίδη;

Το όνομά του έχει ακουστεί έντονα και στο παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης. Ο τραγουδιστής δέχτηκε και πάλι πρόταση και φαίνεται πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ταξιδέψει φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο νωρίς από ποτέ προγραμματίζουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι να βγάλουν στον αέρα το νέο κύκλο του πολύ επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο πλευρές θεωρούν ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να φέρει πίσω στο κανάλι τα χαμένα ποσοστά τηλεθέασης και, φυσικά, αν η πρεμιέρα γίνει προς τα τέλη του Δεκεμβρίου θα προλάβουν τον ανταγωνισμό. Παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Γιώργος Λιανός, που κέρδισε το μεγάλο στοίχημα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο κάστινγκ των παικτών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.