Ads Top

GNTM 4: Μαρία ή Στυλιανός; Ποιος αποχώρησε; (vid)


Η Μαρία και ο Στυλιανός είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 4, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Μαρία.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM είδαμε απίστευτες εκπλήξεις και πολύ συγκινητικές στιγμές, σε ένα set που όλοι παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα

Η φετινή σεζόν του Greece's Next Top Model έχει απαιτήσεις και πολύ δύσκολα κονσεπτ, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν κάθε φορά το κάτι παραπάνω.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με εντάσεις, με τα παιδιά να είναι όλοι μαζί μια παρέα και την Κυβέλη να έχει επιλέξει τη μοναχικότητά της. 

Όλο αυτό συνέβη μετά και την αποχώρηση του Ντίνου, που ήταν από τους μόνους διαγωνιζόμενους που είχαν έρθει κοντά. 

Το κονσεπτ της δοκιμασίας αποχώρησης ήταν ιδιαίτερο, είχε σαν θέμα τη νοσταλγία και τα μηνύματα αγάπης. 

Τα μοντέλα έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο και να παρουσιάσουν το πως ήταν εφικτή η επικοινωνία παλαιότερα. Μεγάλη έκπληξη στο επεισόδιο ήταν η ξαφνική εισβολή των συγγενών των διαγωνιζόμενων, μια στιγμή, που προκάλεσε έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα.

Στην έναρξη του πλατό του σόου, είδαμε την Κυβέλη να βρίσκεται στο νοσοκομείο και να απουσιάζει, με τον γιατρό να δίνει την σχετική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της:

Η καλύτερη φωτογραφία κρίθηκε ανάμεσα στον Αγγαίο και στην Αγάπη, μιας και οι προσπάθειες τους ήταν οι καλύτερες και τα πήγαν εξαιρετικά. Εκείνος που κέρδισε την πρωτιά ήταν ο Αγγαίος. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Στο bottom two βρέθηκε η Μαρία και ιο Στυλιανός, δυο άτομα που η Όλγα, με το avantage της ήθελε να βοηθήσει. Ο παίκτης που δυστυχώς δεν τα κατάφερε και δεν θα συνεχίσει στη τελική 8αδα του διαγωνισμού είναι η Μαρία, γιατί είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.