Ads Top

Παναθηναϊκός: «Κανένας δεν θα παίζει με τον ιδρώτα μας»


Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για τη διαιτησία του ντέρμπι στο ΣΕΦ και ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του.

Οι «πράσινοι» λίγες ώρες μετά το διπλό στο ΣΕΦ πήραν θέση για τα πολλά λάθη των Κορομηλά - Φούφη - Πουρσανίδη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League. 

Αρχικά, το «τριφύλλι» τόνισε πως θα προσπαθήσει να αποδεχτεί πως τα λάθη «οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών», όμως στη συνέχεια ανέφερε με νόημα πως «δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου».

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα προς όλους, ξεκαθαρίζοντας: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της».

Τέλος, στην «πράσινη» ανακοίνωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδας ευχαριστούν τον κόσμο τους για τη στήριξή του, πριν και μετά την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.