Ads Top

Κρέσπο: «Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»


Σκληρή αυτοκριτική από τον Άνχελ Κρέσπο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο!

Ο Άνχελ Κρέσπο δεν θέλησε να... στρογγυλέψει την κατάσταση και μίλησε με σκληρή γλώσσα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-2).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού στη Nova:

Για το τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο: «Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να δίνουμε στον αντίπαλο αυτό που θέλει. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα δεν πρέπει να παίζουμε έτσι, είναι θέμα εγωισμού και πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για την ομοιογένεια του ΠΑΟK: «Αν κρίνουμε από το σημερινό, δεν είμαστε συμπαγείς όσο πρέπει, δεν πρέπει να δίνουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, πρέπει να επικεντρωθούμε στο τώρα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτώ τι πρέπει να πω γιατί μπορεί να πω κάτι πολύ σκληρό. Πρέπει να έχουμε την συνοχή που λείπει, πρέπει όλοι να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μήνα με σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.