Ads Top

Οπαδοί Ολυμπιακού: «Μπαρτζώκα... καληνύχτα - Μια ζωή κόμπλεξ με ΠΑΟ!»


Οργή των οπαδών των Πειραιωτών μετά την ήττα από Παναθηναϊκό - Ο κόουτς δέχεται όλα τα πυρά από τον κόσμο, ενώ τα... ακούει και ο Έλληνας άσος που ήταν σε κάκιστο βράδυ - Τι ζητούν οι φίλαθλοι μετά το... στραπάτσο στο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 81-76 από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και οι φίλοι των Πειραιωτών ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θεωρούν ως υπεύθυνο για αυτό το αποτέλεσμα τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Υπογραφή Μπαρτζώκα το σημερινό...σε όλη την 4η ένα ταιμ αουτ δεν πήρε να κόψει το ρυθμό...τα λέγαμε και πριν το ματς σε εσάς που μιλούσατε για διασυρμό...καλή χώνεψη τώρα
 
Κλασσικός Ολυμπιακός να ανασταίνει νεκρούς. Τα έγραφα εδώ και 2 μέρες. Όπου ακούς αήττητος ο Ολυμπιακός ξέρω γω κάστρο κλπ παίζει με κανέναν τελευταίο η με χάλια ομάδα και καλά βάλτο διπλό. Μια ζωή, μα μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Μια ζωή. Μην βρει νεκρό ο Ολυμπιακός, να τον αναστήσει αμέσως.

Μακράν η πιο κομπλεξικη ομάδα.

Μπαρτζώκα ξέρεις. Όπως το 2014. Ανύπαρκτοι. Το ξέραμε όλοι ότι θα τους αναστήσουμε. Κομπλεξικοι

Βαρζωκα σήμερα πρέπει να δώσεις παραίτηση

Αααα ρε Μπαρτζώκα μια ζωή πελάτης τους θα είσαι. Έτσι και το 2014 και μετά πήρε πόδι από την ομάδα.

Αυτό το κόμπλεξ που βγάζει η ομάδα όταν παίζει με τον Παναθηναϊκό απλά δεν υπάρχει τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά καθυστερημένοι έχετε αναστήσει τον κάθε πεθαμένο
 
Να αλλάζουμε προπονητή οποτε παίζουμε με τους Ζελεδες , μπας και κερδισουμε κανα ντέρμπι;
 
Ξεκάθαρη ευθύνη Μπαρτζώκα με εμμονή Σλούκα. Μάρτιν θέλει αντικαταστάση.

Μπαρτζώκα καληνύχτα... Για πλάκα σε είχε ο Πρίφτης σήμερα...Άλλη μια φορά κοιμήθηκες 4η περίοδο..

Το κακό ρε κόουτς δεν είναι η ήττα. Το κακό είναι ότι με τον Παναθηναϊκό κοουτσαρεις σαν οπαδός..

Ξυπνήστε λίγο τον μπαρτζωκα από τον πάγκο τελείωσε το ματς

Μπαρτζώκας μόνος σου κατάφερες να το χάσεις δεν φταίνε οι παίχτες , μόνος σου αναστήσες τον νεκρο

Η αποτυχία έχει όνομα.. Γιώργος Μπαρτζωκας

Μπαρτζώκα σήκω φύγε και πάρε και τον ηγέτη τον Σλούκα μαζί που έκανε ότι μπορούσε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτά τα ρεζιλικια γιατί η ομάδα δεν μπήκε με νοοτροπία να παίξει ντέρμπυ και η διοίκηση πρέπει να πάρει μέτρα, όχι μόνο να βάζει τα εισιτήρια στον Θεό και οι παίκτες να φτύνουν έτσι τον κόσμο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε παθιασμένα και με λίγη τύχη φεύγει δίκαια νικητής από το Σεφ!

Όταν παίρνεις τρεις φορές διψήφια διαφορά απ' τον αντίπαλο και ως προπονητής δεν μπορείς να την προστατέψεις με της κατάλληλες κίνησης είσαι για τον τσοπου.. Μπαρτζώκα τερματισες την τρόμπα σήμερα..
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.