Ads Top

Η εντολή Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού για ΑΕΚ!


Ο Ολυμπιακός έκανε και ψυχολογική προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Ολυμπιακός το δουλεύει καλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, αναφορικά με την προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως φάνηκε και από τις συζητήσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ανέβει οι τόνοι στο Ρέντη. Αρχικά ήταν η επίσκεψη που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και εν συνεχεία οι συζητήσεις του Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες. Για να πάει ο Ολυμπιακός κατάλληλα προετοιμασμένος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προκλήσεις, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες αναμετρήσεις. Ακόμα και από τους αντίπαλους παίκτες. Το θέμα για τους Πειραιώτες είναι να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους. Που είναι να κάνουν το παιχνίδι τους για να πάρουν τη νίκη.

Κάτι ανάλογο ζήτησε και ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες. Να μην χάσουν σε καμία στιγμή της αναμέτρησης τη συγκέντρωση τους. Να παραμείνουν ήρεμοι και πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο. Τονίζοντας πως είναι πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους. Και πως πρέπει να βγάλουν πάθος.

Ολυμπιακός: Οι παλιοί που ξέρουν

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ εκτός έχουν ιδιαιτερότητες. Που συχνά έχουν να κάνουν και με το ψυχολογικό κομμάτι. Και σε αυτό δούλεψε λοιπόν ο Ολυμπιακός. Μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς και οι Αβραάμ, Τοροσίδης. Που γνωρίζουν καλά από ελληνικά ντέρμπι.

Βέβαια για τους περισσότερους είναι κάτι που γνωρίζουν. Γιατί οι περισσότεροι έχουν παίξει στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν και κάποιοι που θα παίξουν για πρώτη φορά. Όπως ο Αγκιμπού Καμαρά, που είναι και λίγο παραπάνω ευέξαπτος. Του έγινε ειδικό φροντιστήριο για να παραμείνει ήρεμος και να κάνει απλά το παιχνίδι του. Γιατί είναι και παίκτης – κλειδί για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι δεδομένο πως είναι στοχευμένος από την ΑΕΚ, αγωνιστικά, για να περιοριστεί η δράση του. Πρέπει να βοηθηθεί και από τους συμπαίκτες του για να βρει χώρους να παίξει. Αλλά και ο ίδιος θα χρειαστεί να μείνει προσηλωμένος σε όσα του έχει πει ο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.