Ads Top

Γενέθλια για Κωνσταντίνο Βασάλο - Η έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Χαμογέλα και Πάλι! (vid)


Μία υπέροχη τούρτα με κεράκια που ανέγραφαν την ηλικία του εορτάζοντα εμφανίστηκε μπροστά στον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος πραγματικά αιφνιδιάστηκε από την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συνεργάτες του και η αγαπημένη του. 

Ξαφνικά και ενώ όλοι περίμεναν τη Σίσσυ Χρηστίδου να προλογίσει το επόμενο θέμα της εκπομπής, εμφανίστηκε από το πουθενά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ιδιαίτερα ανανεωμένη μάλιστα μετά την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Η Ευρυδίκη κρατούσε στα χέρια της μία πολύ εντυπωσιακή τούρτα η οποία είχε πάνω βαράκια και όργανα γυμναστικής, αντιπροσωπευτικά του τρόπου ζωής που επιλέγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κάνει.

Ο εορτάζων φυσικά και χάρηκε με την εμφάνιση της αγαπημένης του στο πλατό, όμως η Ευρυδίκη τόνισε πως γενικότερα δεν λατρεύει τις εκπλήξεις.


Παρ' όλα αυτά της έδωσε ένα τρυφερό φιλί που είχε καταφέρει να ξυπνήσει τόσο νωρίς -για τα δεδομένα της- και έσβησε τα κεράκια της τούρτας, κάνοντας και την ανάλογη ευχή με την ελπίδα ότι ο χρόνος που θα έρθει, θα του φέρει αυτό που λαχταρά.


Φυσικά, οι συνεργάτες του, έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα για το μέλλον με τον ίδιο να δείχνει πολύ χαρούμενος.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.