Ads Top

Survivor Spoiler: 4 παλιοί παίκτες ετοιμάζουν ξανά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο


Το νέο Survivor αναμένεται να έχει... πινελιές από το παρελθόν.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Survivor ξεκίνησε. Μάλιστα, κάποια ήδη γνωστά πρόσωπα προηγούμενων εκδόσεων του παιχνιδιού επιβίωσης έχουν πει το «ναι» στην πρόταση του Ατζούν.

Η αλήθεια είναι πως με το Survivor του 2017 ξαναζήσαμε στιγμές που είχαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια. Να ψάχνουμε με το… κυάλι ποιος ΔΕΝ το παρακολουθεί, αλλά και να αποτελεί θέμα συζήτησης ακόμα και σε δημόσιους χώρους.

Βρισκόμαστε όμως τέσσερα χρόνια αργότερα. Τα παιχνίδια που ακολούθησαν σίγουρα δεν είχαν το αντίκτυπο του αρχικού, ωστόσο είχαν τον τρόπο να τραβήξουν τους τηλεθεατές. Και για αυτό το λόγο υπάρχει μια μικρή ανυπομονησία για την πρεμιέρα του νέου κύκλου, που δεν θα είναι ξεκομμένη από το παρελθόν.

Να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα υπάρξουν παίκτες από το παιχνίδι που έκανε την πολύ επιτυχία, όχι δεν το βάζουμε. Δεν το αποκλείουμε όμως κιόλας.

Όπως και να ‘χει, στην ομάδα των διασήμων έχει εξασφαλιστεί ήδη η θέση για τέσσερα πρόσωπα, που ήδη έχουν ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει.

Τώρα για το ποια είναι αυτά τα ονόματα, αυτό θα γίνει γνωστό σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πάντως η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει πριν από την αλλαγή του χρόνου, με τους παίκτες να ταξιδεύουν για το νησί στις 17 με 20 του Δεκέμβρη.

Άλλωστε, όπως είχατε διαβάσει στο Sportime υπήρξαν δεύτερες σκέψεις στο ΣΚΑΪ σχετικά με την ημερομηνία της έναρξης λόγω των υπόλοιπων προγραμμάτων.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.