Ads Top

Μεταγραφή βόμβα από NBA «πυροδοτεί» ο Παναθηναϊκός!


Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει «βόμβα», καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία - υπέρβαση με τον Γιόγκι Φερέλ!
Για την κίνηση - υπέρβαση με την προσθήκη του 28χρονου NBAer, Γιόγκι Φερέλ, πηγαίνει ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα τους δώσει ποιότητα στη θέση «1» και μπορεί να τους αλλάξει level μέσα στη σεζόν. 

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ στην πενταετή επαγγελματική καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο NBA και την G-League και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, των Ντάλας Μάβερικς, των Σακραμέντο Κινγκς, των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Λος Άντζελες Κλίπερς. 

Στη 2η σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (με τους «Μαβς» το 2016-2017), ο Φερέλ σημείωσε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του έχοντας 11,3 πόντους και 4,3 ασίστ ανά ματς.

Συνολικά στην πορεία του στον «μαγικό κόσμο» έχει αγωνιστεί σε 259 παιχνίδια της regular season έχοντας ξεκάθαρο ρόλο σε κάθε ομάδα του και 7,7 πόντους ανά ματς, μαζί με 2,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο. Είναι δεδομένο πως ο ταλαντούχος παίκτης, εφόσον ολοκληρωθεί το deal του με τον Παναθηναϊκό, θα μπορέσει να αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.