Ads Top

Τηλεθέαση: Mάχη για Γη της Ελιάς, The Voice, DWTS και Κομάντα και Δράκοι


Άγρια μάχη δόθηκε για ακόμη μια ημέρα στη τηλεθέαση ανάμεσα στη Γη της Ελιάς, The Voice, DWTS και Κομάντα και Δράκοι.
Η πρωτιά στην τηλεθέαση αποτέλεσε μήλον της έριδος για ακόμη μια ημέρα, χθες Κυριακή (17/10), με την Γη της Ελιάς, The Voice, DWTS και Κομάντα και Δράκοι να δίνουν μεγάλη μάχη για να την κατακτήσουν.

Το κανάλι που χαμογέλασε στο τέλος ήταν το Mega, καθώς η Γη της Ελιάς κατάφερε να τερματίσει πρώτη, με 25.1% και 18,7% στο γενικό και το δυναμικό σύνολο αντίστοιχα.

Δεύτερο ακολούθησε το The Voice, που με μια ακόμη οντισιόν, συγκέντρωσε 21,1% και 16,9%, με τον παίκτη που τραγούδησε Παντελίδη και συγκίνησε τον Αργυρό αλλά και την διαγωνιζόμενη που έπαιξε κανονάκι και τραγούδησε παραδοσιακά, να του χαρίζουν τη δεύτερη θέση.

Πρεμιέρα έκανε όμως και το DWTS, με την Βίκυ Καγιά να εμφανίζεται εντυπωσιακή και το show χορού του Star, να τερματίζει τρίτο με 14% και 14,6%.

Τέταρτο σε αυτή την μεγάλη και άγρια μάχη, βρέθηκε το σίριαλ, Κομάντα και Δράκοι, με την μεταφυσική σειρά να σημειώνει 12,6% και 13,8% αντίστοιχα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση στην Prime Time ζώνη:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 25,1%

The Voice – 21,1%

DWTS – 14%

Κομάντα και Δράκοι – 12,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γη της Ελιάς – 18,7%

The Voice – 16,9%

DWTS – 14,6%

Κομάντα και Δράκοι – 13,8%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.