Ads Top

Just Τhe Τwo Of Us Spoiler: Ο νέος έρωτας στα παρασκήνια του σόου


Από την πρεμιέρα του Just the two of us, πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, σας είχαμε ενημερώσει ότι δύο διαγωνιζόμενοι έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, τόσο κοντά  που όλοι μιλούσαν για ένα νέο ειδύλλιο.

Φυσικά μιλάμε για τον Τζέιμς Καφετζή, τον πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος πέρασε από χιλιάδες κύματα και εξώδικα για να καταφέρει να  βρεθεί και να τραγουδήσει στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη και την επίσης διαγωνιζόμενη, δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Ελένη Βουλγαράκη.

Τα πειράγματα μεταξύ τους είναι πάρα πολλά ειδικά στο instagram το ένα Story ακολουθεί το άλλο,  η Ελένη Βουλγαράκη άλλωστε δηλώνει και fangirl του Τζέιμς Καφετζή,  με τον ίδιο μάλιστα να ζητάει από τους θαυμαστές του να του πουν αν θα πρέπει να δώσει συνέντευξη στην δημοσιογράφο.

Φυσικά η ερώτηση είχε ήδη απαντηθεί από τον ίδιο αφού είδα ότι κανονικά έδωσε συνέντευξη παρότι όπως  ο ίδιος έχει τονίσει  ότι δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις. 

Η αμηχανία μπροστά στην κάμερα ήταν εμφανής και για τους δύο  και όπως αναφέρουν και πληροφορίες που έρχονται μέσα από τα backstage του Just the two of us τα δύο παιδιά  έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά  σε σημείο που πολλοί λένε ότι το ειδύλλιο μεγαλώνει.
 
Άλλωστε είναι γνωστό  ότι ο Τζέιμς Καφετζής χώρισε πρόσφατα από τη Γερμανίδα σύντροφό του και πλέον είναι ελεύθερο πουλί να απολαύσει τη ζωή έχοντας μάλιστα μετακομίσει και μόνιμα στην Αθήνα, αφού έχει πολλά πλάνα.

Σύντομα μόλις μάθουμε περισσότερα νέα για το νέο ειδύλλιο που όπως φαίνεται υπάρχει θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.