Ads Top

Η πρώτη απόφαση Λουτσέσκου μετά τον Ολυμπιακό!


Η... ενόχληση του Ρουμάνου, η ενίσχυση του ρόστερ και ο μεγάλος κίνδυνος - Τι μεταφέρει άνθρωπος του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Τι μεταφέρει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον προπονητή του Δικεφάλου για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τα συμβόλαια που λήγουν και τις σκέψεις του μετά το χαμένο ντέρμπι στο Φάληρο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο Ρουμάνος τεχνικός στον Δικέφαλο, καθώς όλος ο οργανισμός τού συλλόγου έχει ακουμπήσει πάνω στον Λουτσέσκου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκείνος είναι που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ομάδα, για όλα τα θέματα.

Αλλά είναι και εκείνος που, λόγω και της έλλειψης τεχνικού και αθλητικού διευθυντή, έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία έναν ρόλο τύπου μάνατζερ αγγλικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται μεγάλη μαεστρία, δεδομένου ότι εκτός των ικανοτήτων πάνω στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται και ταλέντο στην επικοινωνία. Και ο Λουτσέσκου αποδεικνύει ότι το έχει και αυτό...

Ο Ρουμάνος δουλεύει, ξέρει τι κάνει και δεν φοβάται ενόψει της συνέχειας. Αυτό μετέφεραν στο sportdog άνθρωποι από το περιβάλλον του Ρουμάνου, καθώς το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχει επιτρέψει να τον πάρει από κάτω. Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό είχε να κάνει, σε μεγάλο βαθμό, με την ενέργεια που δαπάνησε στη Δανία η ομάδα, ενώ και οι απουσίες που έχει ο Δικέφαλος είναι σημαντικές.

Ο Λουτσέσκου έχει ταυτότητα ως προπονητής, είναι πετυχημένος όπου κι αν δούλεψε, δεν μπορεί να κρίνεται από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Κι αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ταυτίζεται με την ομάδα, έχει ρισκάρει το όνομά του για τον Δικέφαλο και έχει γίνει κομμάτι του.

Να μεταφέρουμε κάτι τελευταίο και σημαντικό που μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Ρουμάνο; "Δε νομίζω ότι τον Λουτσέσκου τώρα, σε αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε, τον απασχολούν οι μεταγραφές του Γενάρη. Το καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια, αλλά ο Ραζβάν θέλει να καταλάβουν ότι όλοι οι παίκτες τώρα είναι σημαντικοί. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρή κοινωνία και βγάζει προς τα έξω ως σύλλογος πολλά".

Σε ερώτησή μας αν αυτό το "μεταφέρει προς τα έξω πολλά" αφορά όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις που υπάρχουν στα εσωτερικά τού Δικέφαλου και κατά πόσο αυτά επηρέασαν την ενίσχυση του συλλόγου, λάβαμε την απάντηση: "Κάποια από τα οποία που ρωτάς δεν ισχύουν κιόλας. Ο Λουτσέσκου δεν φοβάται, αυτό που θέλει είναι να δει την ομάδα ολόκληρη, να αγωνιστεί χωρίς να έχει απουσίες".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.