Ads Top

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ηλίας Μπόγδανος


Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.
Στις κάμερες μίλησε το βράδυ της Τρίτης (19/10) ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς βρισκόταν μαζί με την μπάντα του, τους INCO, στο Κολωνάκι . 

Ο καλλιτέχνης και φιναλίστ του Survivor 4 μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Ο ίδιος λοιπόν μίλησε τόσο για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου όσο και για τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου:

«Με το κορίτσι μου είμαστε φανταστικά! Δεν υπάρχει το πόσο καλή ψυχή έχει και πόσο τυχερός είμαι που έχω βρει αυτή την ύπαρξη στη ζωή μου. Είναι νωρίς για το επόμενο βήμα με την Αλεξάνδρα.

Είναι πολύ πιο μικρή από μένα. Είναι, όμως, ένας άνθρωπος που φαντάζομαι να περνάω την υπόλοιπη ζωή μου. Αν ερχόταν ένα παιδί… θα ήταν τέλειο».

Για το εξώδικο που έστειλε ο Αλέξης Παππάς στον Κώστα Παπαδόπουλο: «Το θεωρώ υπερβολικό. Μου φαίνεται αστείο ότι ασχολούμαστε με όλο αυτό το κομμάτι».

Για ότι ότι δεν κρατά καμία επαφή με τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Όχι δεν μιλάμε καθόλου. Ο Κόρο είναι γλύκας και θέλει να είμαστε κάθε μέρα. Δηλαδή αν περάσει μια βδομάδα και δεν βρεθούμε… α, χαθήκαμε»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.