Ads Top

Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη μετά το διπλό Ολυμπιακού στο Αγρίνιο!


Τα δίνει...όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Υπέρβαση για να μείνει στα «ερυθρόλευκα» ο παικταράς!
Ο παίκτης θέλει να υπογράψει και ήδη το έχει δείξει έμπρακτα. Το ίδιο βέβαια και ο Ολυμπιακός.

Το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί απασχολεί εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό, με τους φιλάθλους της ομάδας να μην... ησυχάζουν μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, ειδικά βλέποντας πως και φέτος τους… ξελασπώνει σε πολλά ματς, όπως συνέβη στο Αγρίνιο. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά και οι συμφωνίες που καταλήγουν σε "ναυάγιο" την τελευταία στιγμή δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.

 
Ειδικά για τον Ελ Αραμπί, είναι δεδομένο πως ο παίκτης διατηρεί εξαιρετικό όνομα στις αγορές της Ασίας, εκεί όπου "μάτωσε" τα αντίπαλο δίχτυα με Αλ Χιλάλ, Λεκβίγια και Αλ Ντουχαΐλ τα προηγούμενα χρόνια. Τα πετροδόλαρα αποτελούν πάντα μεγάλο πειρασμό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πατήσει τα 34, ενώ θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει μια μυθική πρόταση από το Κατάρ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Πάντως, το καθησυχαστικό για τους Πειραιώτες στην υπόθεση φαίνεται πως είναι η στάση του ίδιου του Ελ Αραμπί, που είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο Λιμάνι και θέλει να μείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Μαρόκο, ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται ήδη σε επαφές με τους διοικούντες του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έχοντας θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του στην ομάδα.

Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ επισημαίνουν ότι ο 34χρονος γκολτζής δεν συζητά προς το παρόν καμία άλλη πρόταση για τη συνέχεια της καριέρας του, ασχέτως αν το συμβόλαιό του τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του, ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να σκοράρει σε πολύ υψηλό ρυθμό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει ανεπιφύλακτα στην ομάδα. Από τη στιγμή που τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, το πρώτο βήμα ουσιαστικά έχει ήδη γίνει. 

Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα επέλθει εύκολα συμφωνία και στο οικονομικό, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση για να κρατήσει ικανοποιημένους τον προπονητή και τα αστέρια του Ολυμπιακού. Άλλωστε, αυτό συνέβη και το Σεπτέμβρη του 2020, όταν "έσκασε" μεγάλη πρόταση από το Κατάρ, όμως οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο δεν πούλησαν τον Ελ Αραμπί, αλλά απάντησαν με ανανέωση συμβολαίου και αύξηση αποδοχών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.