Ads Top

Δε θα είναι ούτε 15: Σε πόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί η Εφη Κακαράντζουλα


Τα 15 χρόνια είναι μόνο στα χαρτιά…
Ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση με το βιτριόλι το είπε με τον πλέον κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο: Η κατηγορούμενη είναι «επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει και άλλα συναφή αδικήματα».

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ποινής που επιβλήθηκε στην Εφη Κακαράντζουλα για την επίθεση κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία έκλεισε την υπόθεση σε πρώτο βαθμό. 

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στη δράστιδα, την έκρινε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και της επέβαλε την ανώτατη ποινή των 15 χρόνων φυλάκισης και τριών μηνών για απείθεια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δράστιδα θα μείνει εντός φυλακής 15 χρόνια. 

Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, η 36χρονη θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής και σε 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω. Ναι, καλά διαβάσατε.

Πώς γίνεται αυτό; Η 36χρονη θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, ενώ θα συνυπολογιστούν και τα μεροκάματα που κάνει εντός φυλακής, για τα οποία είχε ενημερωθεί από την πρώτη μέρα, γι’ αυτό άλλωστε και τα ζήτησε.

Αν αφαιρέσουμε και τον 1,5 χρόνο που είναι προφυλακισμένη καταλήγουμε στο νούμερο που είπε ο κ. Λύτρας. Που σημαίνει ότι η γυναίκα η οποία κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας πριν κλείσει τα 42 της θα είναι έξω.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.