Ads Top

ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη στη Βέροια με γκολ Καγκάβα! (vid)


Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καγκάβα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Βέροιας σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στην πόλη της Ημαθίας. «Συστήθηκαν» Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα, επανεμφάνιση για Άκπομ στα ασπρόμαυρα και Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της επίθεσης!

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας συγκεκριμένων παικτών του είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο της Βέροιας με την τοπική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η προσοχή στράφηκε στους Άκπομ, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα καθώς και οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν φανέλα βασικού, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην αριστερή πτέρυγα και στην κορυφή της επίθεσης με την επιστροφή του 25χρονου φορ.

Με δεδομένο πως μετρούν κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα προπονήσεων και μιλώντας για ένα φιλικό που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για επισφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, φαίνεται πως ο Σίντκλεϊ είναι ένας επιθετικογενής μπακ, παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ανέβηκε αρκετά στο α΄ημίχρονο, είχε καλές επιστροφές, αυτό τουλάχιστον έδειξε σε μία δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε να γυρίσει πίσω στην άμυνα και να βρει στήριγμα σε Ζίβκοβιτς...

Από την άλλη, ο Μιτρίτσα δεν έδειξε ο κλασικός winger που αρέσκεται να κινείται στη γραμμή, στο α΄ημίχρονο κινήθηκε περισσότερα άναρχα μεσοεπιθετικά ιδίως όταν ο Βραζιλιάνος ανέβαινε και είχε back up, κατέγραψε μια καλή εκτέλεση στημένου, κάτι που χαρακτηρίζει γενικότερα το παιχνίδι του και φάνηκε περισσότερο δραστήριος από τους νεοαποκτηθέντες.

Και αυτό γιατί ο Άκπομ δεν κατάφερε να φανεί τόσο στο πρώτο 45λεπτο και η αλήθεια είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε κιόλας όσο θα ήθελε, ωστόσο, ήταν ο κλασικός Άκπομ που γυρνούσε πίσω να βοηθήσει, να ζητήσει μπάλα και δεν «εγκλωβιζόταν» στο κουτί του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι του α΄ημιχρόνου, κυριάρχησε μεν ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν βρήκε το γκολ, προσπάθησε να δημιουργήσει επιθέσεις με ανάπτυξη από τη πίσω ζώνη αλλά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είχε ξεκάθαρο πρόβλημα. «Καμπανάκι» τα εύκολα -χωρίς πίεση λάθη- των παικτών του Δικεφάλου που έβγαζαν στην κόντρα επίθεση τη Βέροια, με το 0-0 να σφραγίζει την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Άκρως προβληματική η εικόνα του ΠΑΟΚ στο β΄ημίχρονο που δεν κατέγραψε καμία αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το 65΄, κινούμενος σε ρηχά νερά. Από πλευράς γηπεδούχων, ο Παύλος Δερμιτζάκης προχώρησε σε γερό λίφτινγκ της ενδεκάδας του, θέλοντας να μοιράσει το χρόνο, την ώρα που ο Μιτρίτσα αποχωρούσε στο 61' , αφήνοντας τη θέση του στον Μπίσεσβαρ που έδωσε άλλη ώθηση με την είσοδό του και ενώ είχαν προηγηθεί οι αλλαγές στα στόπερ, με τους νεαρούς Γιαξή και Ζήλο να αντικαθιστούν τους έμπειρους Κρέσπο - Βαρέσλα.

Χρειάστηκαν δύο καλές στιγμές του Δικεφάλου με πρωταγωνιστές τους Μουργκ και Καγκάβα προκειμένου να «ξυπνήσει» ο ΠΑΟΚ, με τον Ιάπωνα να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή του Μπίσεσβαρ στο 69΄. Στα αξιοσημείωτα του β΄μέρους, η είσοδος του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη θέση του Καγκάβα, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να περνάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης! 

Δείτε το γκολ:


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος Σκόνδρας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου, Μπαϊντού

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Κρέσπο (Γιαξής 46' ), Βαρέλα (Ζήλο 46' ), Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουρκγ, Καγκάβα (Βιεϊρίνια 74' ), Μιτρίτσα (Μπίσεσβαρ 61' ), Άκπομ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.