Ads Top

Σασμός Spoiler: Άνοιξε ο κύκλος του αίματος - Ποιος πεθαίνει μετά τον Στεφανή και τα ανατρέπει όλα


Αγριεύει η κατάσταση ανάμεσα στους χαρακτήρες της σειράς στα επόμενα επεισόδια.
Η δολοφονία του Στεφανή στον «Σασμό», πυροδότησε εξελίξεις που θα κρατήσουν τους τηλεθεατές σε εγρήγορση στα επόμενα επεισόδια.

Άπαντες αναζητούν το ποιος είναι ο δολοφόνος, με τα επόμενα επεισόδια να φέρνουν ανατροπές, καταιγιστικές εξελίξεις και μια βεντέτα που θα φουντώσει για τα καλά.

Ο κύκλος του αίματος που έχει ανοίξει στη σειρά, θα έχει θύμα έναν από τους πιο συμπαθής χαρακτήρες και ο εν λόγω θάνατος θα εξαγριώσει τον άνθρωπο που τον είχε στην καρδιά του αλλά δεν τολμούσε να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σασμός: Ο θάνατος που θα εξαγριώσει τον Μαθιό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epeisodia.gr, όσο προχωρά η σειρά τόσο θα συμβαίνουν μεγάλες ανατροπές. Μια από αυτές, θα είναι ο θάνατος της Βασιλικής. Της χήρας του Στεφανή που αγαπούσε ο ξάδερφός του, Μαθιός. Ο θάνατος της Βασιλικής θα βγάλει τον Μαθιό εκτός εαυτού και θα τον κάνει να ορκιστεί εκδίκηση, γεγονός που θα αγριέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η απώλεια της Βασιλικής θα τον αλλάξει εντελώς και θα δώσει νέο ενδιαφέρον τόσο στον χαρακτήρα του, όσο και στη συνολική συνέχεια της σειράς «Σασμός».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.