Ads Top

Αναστασιάδης: «Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ υπήρχαν σταλμένοι από τον Ολυμπιακό»


Η αρρώστια για τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι σταλμένοι από τον Ολυμπιακό - Οι επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό και ο Πάολο Σόουζα - Ο Κούδας, ο Φορτούνης και ο Τζόλης. Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε μια συνέντευξη-χείμαρρο!

Ήταν ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ που τον φώναζαν με το μικρό του όνομα. Η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας ήταν γνήσια και εκρηκτική. Γι' αυτό και αρκετές φορές η λατρεία στο πρόσωπό του μετατρεπόταν σε οργή και το αντίστροφο.

Αυθεντικός, με πηγιαίο λαϊκό χιούμορ και αφοπλιστική αμεσότητα λόγου. Μία αντισυμβατική προσωπικότητα. Δεν του άρεσαν ποτέ οι μέσοι όροι και οι ισσοροπίες και το πλήρωνε πάντα.

Ό,τι και να πει κανείς για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ένα είναι σίγουρο. Είναι ανεπανάληπτος. Κανείς, ακόμα και οι πιο φανατικοί εχθροί του, δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, με σοβαρά επιχειρήματα, την προπονητική του αξία και το ασίγαστο πάθος του για το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Με την γνωστή απλότητά του μας υποδέχτηκε στον κήπο του σπίτιου του στους Νέους Επιβάτες. 

"Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Βλέπω πολύ ξένο ποδόσφαιρο. Είδα όλα τα παιχνίδια, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, είδα και λίγο Παναιτωλικός - Τρίπολη και Λαμία - Βόλος και το γύρισα, δεν μπορούσα να τα δω. Μου λείπει ο πάγκος, αλλά όχι αυτό το ποδόσφαιρο που ζήσαμε τελευταία, χωρίς κόσμο στις κερκίδες, με ξενίζει πολύ εμένα αυτό. Θα δούμε... Έχει ο Θεός" είπε στην αρχή.

Έχει καταγράψει τέσσερις θητείες ως προπονητής στη Τούμπα, αλλά τονίζει, ότι θέλει να επιστρέψει και για πέμπτη φορά, ακόμα και αφιλοκερδώς!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.