Ads Top

Τσιμίκας: «Μετά από μια μεγάλη νίκη, επιστρέφω σπίτι μου!»


Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Σουηδία, ο Κώστας Τσιμίκας αναχώρησε για το Λίβερπουλ, στέλντονας το δικό του μήνυμα για το μεγάλο αποτέλεσμα της «γαλανόλευκης».

Το βράδυ της Τετάρτης (08/9), η Εθνικής μας ομάδα πανηγύρισε μια μεγάλη όσο και σημαντική νίκη για την πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης, αγωνιζόμενος σε όλο το 90λεπτο με σημαντικές βοήθειες τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι της Ελλάδας.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 25χρονος μπακ ταξίδεψε αμέσως για την Αγγλία και μάλιστα με ιδιωτικό αεροπλάνο, ώστε να μην χαθεί χρόνος και να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της Λίβερπουλ ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας δοκιμασίας με τη Λιντς.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής έστειλε και το δικό του μήνυμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανέβασε στο instagram: «Μετά από μια μεγάλη νίκη ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο σπίτι μου».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.