Ads Top

Χωρίς Ένγκελς η Αντβέρπ με Ολυμπιακό!


Για ποιο λόγο έμεινε εκτός αποστολής ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού!
Στην Αθήνα με 20αδα αλλά χωρίς τον Μπιορν Ένγκελς βρίσκεται η αποστολή της Αντβέρπ για τον αγώνα της Πέμπτης (16/9-22.00) με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον όμιλο του Europa League.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον πρόσφατο αγώνα με την Έουπεν και δεν ταξίδεψε με την αποστολή για το παιχνίδι.

«Μπορώ να γράψω βιβλίο για όσα έζησα στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, ενώ για την περίοδο 2017-18 πρόσθεσε:

«Μετά από έξι σερί νίκες, πήγαμε στη χειμερινή διακοπή με καλό συναίσθημα. Όμως όταν επιστρέψαμε στις αρχές Ιανουαρίου. ο τότε προπονητής (σ.σ. Τάκης Λεμονής) είχε απολυθεί. Από το πουθενά, χωρίς καμία επικοινωνία με τους παίκτες. Ένας άλλος Έλληνας, ο Χρήστος Κόντης ήρθε και ακολούθησε ο Ισπανός Όσκαρ Γκαρσία, που άλλαξε εντελώς το σύστημα. Τότε ξεκίνησε η δυστυχία».

Πάντως, ο Ένγκελς θα έχει να θυμάται τη μονομαχία του με τον Λιονέλ Mέσι στο 0-0 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα εκείνη τη σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή της μέχρι στιγμής καριέρας μου. Πολλές φορές μου το υπενθυμίζουν ακόμη και τώρα. Ήταν 8 ή 9 χρόνια που η Μπαρτσελόνα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε συνειδητοποιείς ότι είχαμε καταφέρει κάτι μοναδικό».

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπιτέζ, Ντε Βολφ, Ματίγιας

Αμυντικοί: Ντε Λαέτ, Ντεσολέιγ, Αλμέιδα, Φαν ντεν Μπος, Μπατάιγ, Μπουτά, Κίρινεν

Μέσοι: Βερστράετε, Ναϊγκολάν, Γκέρκενς, Ντουομό

Επιθετικοί: Μπενσόν, Μιγιόσι, Φίσερ, Σαματά, Εγκελστάιν, Φρέι

Η Αντβέρπ έχει συνέντευξη Τύπου στις 18.15 και αμέσως μετά προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.