Ads Top

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης!


Έκπληξη από Παναθηναϊκό στο...90' των μεταγραφών - Υπογράφει 4ετές συμβόλαιο - Ποια είναι η συμφωνία Παναθηναϊκού-Ίντερ!
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επιστρέφει στο Τριφύλλι, με την Ίντερ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του 19χρονου δεξιού μπακ. Υπογράφει 4ετες συμβόλαιο.

Η μεταγραφική περίοδος αποτελεί διάστημα εκπλήξεων αλλά και ευκαιριών. Μια τέτοια αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαγιαννίδης, καθώς είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα! Ο 19χρονος δεξιός μπακ που προέρχεται απ’ την ακαδημία του Τριφυλλιού και κάτι περισσότερο από ένα χρόνο πριν, αποτέλεσε παρελθόν για να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ίντερ. Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για να αποδείξει το ταλέντο του! 

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως οι Πράσινοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Ίντερ για τον επαναπατρισμό του. Οι Ιταλοί θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή κι έτσι συναίνεσαν στην μεταγραφή και την επιστροφή του στο Τριφύλλι. Ο Βαγιαννίδης θα υπογράψει, κατά πάσα πιθανότατα, τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, στοχεύοντας στην καθιέρωσή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά από μικρό παιδάκι. 

Το πλάνο που υπάρχει για τον νεαρό, είναι να προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα, αλλά, σε πρώτη φάση, επειδή προέρχεται από διάστημα αγωνιστικής απραξίας, θα αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό Β, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. 
Αναπτύσσοντας παράλληλα το δεδομένο ταλέντο του, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μόλις 19 ετών και μόλις ένα χρόνο πριν θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικιακή του κατηγορία στη θέση του! 

Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός είχε υπογράψει στην Ίντερ στις αρχές της περασμένης σεζόν πλουσιοπάροχο και πολυετές συμβόλαιο, απορρίπτοντας τη σημαντική πρόταση που του είχε κάνει ο Παναθηναϊκός, για να… κυνηγήσει το όνειρό του. Ο Αντόνιο Κόντε (τότε προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας) αποφάσισε να δοθεί δανεικός. Ο 19χρονος δόθηκε στην Βελγική Σιντ Τρούιντεν στην οποία και παρέμεινε την περασμένη περίοδο, αλλά η επιλογή αυτή αποδείχθηκε στην πράξη λανθασμένη καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο Βαγιαννίδης δεν επιθυμούσε να παραχωρηθεί ξανά δανεικός, πίεσε την Ίντερ να τον παραχωρήσει και η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση γι’ αυτόν στην παρούσα χρονική στιγμή. 

Με τον Παναθηναϊκό να είναι φυσικά στην κορυφή της προτίμησής του και με το «θέλω» του να γίνεται πράξη στο... 90’ της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.