Ads Top

Ενα μήνα εκτός ο Πέλκας!


Άσχημα μαντάτα προέκυψαν για τη Φενέρμπαχτσε με την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα, που θα μείνει εκτός γηπέδων για τον επόμενο μήνα.

«Νοκ άουτ» για τον επόμενο μήνα τέθηκε στη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Πέλκας, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και υπέστη εξάρθρωση ώμου.

Την Παρασκευή, ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και εκεί διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο συγκεκριμένο σημείο είναι σοβαρότερο του αναμενόμενου, οπότε θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
 
Έτσι, ο Πέλκας θα χάσει τα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2022 μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πέλκας: «Θα επιστρέψω δυνατότερος, για να βοηθήσω την ομάδα μου»

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε τις ευχαριστίες του σε όσους του στάθηκαν και την πεποίθησή του πως θα επανέλθει δυνατότερος.

 Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

«Θα είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού μου στον ώμο. Θέλω να στηρίξω τους φίλους μου, προκειμένου να ανακτήσω την υγεία μου το συντομότερο δυνατόν, και να επιστρέψω στην ομάδα και να να την βοηθήσω να φτάσει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν. Παρ' όλο που λυπάμαι, που δεν θα είμαι διαθέσιμος για να βοηθήσω την ομάδα στα επερχόμενα παιχνίδια, υπόσχομαι στους φιλάθλους πως θα επιστρέψω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, σας εύχομαι τα καλύτερα».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.